fbpx
Experts in business

Ondernemen

Alles over ondernemen

De 3 must-haves om beter te verkopen

Wil je verkopen als een echte topper, dan houd je maar beter rekening met de onderstaande must-haves. Ze doen je verkoop boomen, dus waarom zou je geen rekening houden met deze tips?

Bel rechtopstaand

Heel wat mensen bellen al zittend, maar toch is het een stuk efficiënter en succesvoller om rechtopstaand te bellen. Zit je aan je bureau, dan zit je gebogen en blokkeer je voor een stuk je middenrif en ademhaling. Op die manier ga je enigszins geblokkeerd het telefoongesprek aan. Rechtopstaand sta je onmiddellijk in een zelfzekere houding, heb je meer zuurstof en kun je ook rondwandelen, iets wat zeker tijdens een moeilijker gesprek van pas komt. Zo ga je luchtiger en vrolijker het gesprek aan wat je kans op succes doet toenemen.

Ga aan de slag op de trampoline

Nee, we hebben geen slag van de molen gekregen. Een trampoline kan helpen om je energieniveau letterlijk en figuurlijk op een hoger niveau te krijgen. Heb je niet de ruimte om rond te wandelen, dan kan een trampoline een oplossing bieden. Je zal merken dat je energiepeil met een ruk de hoogte inschiet en je op een toffe en vlotte manier kunt communiceren. Begin maar al te springen!

Een headset op het hoofd

Een headset kan handig zijn om je nog net dat tikkeltje extra vrijheid te geven. Je kunt woorden gaan bekrachtigen met bepaalde bewegingen. Bovendien zorgt een hoofdtelefoon voor focus, je bent veel minder snel afgeleid en haalt zo betere resultaten.

Voor de spiegel

Een spiegel bekijk je als een verkoper niet enkel om te bekijken hoe patent je er uitziet, maar ook om je staat te controleren. Zorg dat je steeds op een vrolijke manier en met een smile je klanten contacteert. Een smiley op je spiegel kan je daar zeker aan doen herinneren.

Voor de spiegel

Nood aan meer tips? Andere must-haves die je sales kunnen boosten? Wel, wij gaan graag samen met jou aan de slag om je sterker te maken in je verkoopgesprekken. Vraag gerust een 1-op-1 gesprek aan met één van onze experts. Vrijblijvend organiseren we ook geregeld gratis avondseminars. De ideale manier om van onze expertise te genieten en met gelijkgezinde ondernemers kennis te maken.

GRATIS WEBINAR: BUSINESS BREAKTHROUGH

Je leert proactief inzetten op de huidige situatie. Dit is hét marketing, sales- en doorbraakevent voor dynamische ondernemers.

Een mailtje ontvangen wanneer we meer Tips & Tricks online zetten?

Mis geen waardevolle content en schrijf je snel in.

X