fbpx
Experts in business

Investeren in vastgoed

Alles over investeren in vastgoed

De 4 domeinen waar elke vastgoedinvesteerder zich in moet verdiepen

Video afspelen

Wil je succes hebben in vastgoed, dan moet je wel van aanpakken weten. Schoolkennis schiet daarbij vaak te kort. Geldzaken komen er amper aan bod, je zult dus zelf de mouwen moeten opstropen om financiële en economische kennis te vergaren.

Niet de juiste kennis op de schoolbanken

Jammer genoeg krijgen we op de schoolbanken niet altijd de praktische kennis mee om te slagen in het leven. Een boek dat dit perfect illustreert is ‘Cashflow kwadrant’ van Robert Kiyosaki. Hij geeft daarin aan dat je op zo jong mogelijke leeftijd je eigen financiële ontwikkeling in handen moeten nemen om er op latere leeftijd de vruchten van te plukken.

De 4 pijlers van investeren in vastgoed

 • Accountancy

  Om succesvol in vastgoed te investeren moet je thuis zijn in financiële cijfers, financiële verslagen kunnen lezen, een balans kunnen interpreteren, …

 • Investeren

  Begrijpen dat geld, geld maakt en dat je zo een fikse meerwaarde kunt creëren.

 • Marktinzichten

  Begrijpen wat het verschil is tussen vraag- en aanbod en welke factoren daarin meespelen. De belangrijkste tendensen moet je kunnen vatten om er op te kunnen inspelen.

 • Wetgeving

  Als laatste dien je ook het wetgevend kader tot in de puntjes te kennen. Welke belastingvoordelen zijn er, welke subsidies liggen voor het oprapen en waar ben je wettelijk aan gebonden?

Door kennis te vergaren en deze continu bij te schaven, kun ook jij je ontpoppen tot een succesvolle vastgoedinvesteerder. Schoolse kennis is daarbij helemaal niet nodig en je kunt deze kennis perfect op eigen houtje of mits wat ondersteuning vergaren.

Meer weten over deze 4 domeinen?

Wens je meer te weten over investeren in vastgoed en/of je te verdiepen in deze 4 domeinen? Woon dan zeker eens een avondseminar bij. Je doet heel wat kennis op die je razendsnel kunt toepassen in de praktijk. Met onze ondersteuning kun ook jij erin slagen om je te ontwikkelen tot een succesvolle en onafhankelijke vastgoedinvesteerder.

Kom naar onze Avondsessie: Investeren kan je leren

“Ontdek de 10 fundamenten van succesvol investeren in vastgoed!” Voor iedereen die passief inkomen wenst te genereren via het investeren in vastgoed.

Je leert van échte experts!

Een Succesvol bedrijf in 10 stappen

1 dag winstgevende strategiën en kostbewuste acties

5 dagen Intensieve Coaching

Voor al wie passief inkomen wenst te generen via vastgoed

Een mailtje ontvangen wanneer we meer Tips & Tricks online zetten?

Mis geen waardevolle content en schrijf je snel in.

X